joi, 25 februarie 2010

Hedonismul intre 2 lumi

Hedonismul intre doua lumi

Hedonismul este doctrina filozofica care pune in prim plan satisfacerea placerilor in detrimentul ascetismului si cumpatarii. Este oare omul un animal sexual sau un animal ascet ? Trebuie spus ca anumite placeri sexuale sunt generate in plan celest de catre agenti ai placerii. Dar este omul un animal sexual ? Intr-o proportie covarsitoare omul cauta placerea, inclusiv pe cea sexuala ! Toti oamenii afirma ca le plac sa faca dragoste, sa se culce cu partenerele lor si sa faca cati mai multi copii ! Este natural a face dragoste. Este inscris in celula noastra, in gandurile noastre intime. Pecetea vietii este dragostea, inclusiv cea sexuala. Daca vrei sa te perpetuezi trebuie sa faci copii. Iar pentru a face copii trebuie sa faci dragoste ! Deci hedonismul este pana la un anumit punct o pecete a vietii profund umana ! Ea este inscrisa in gena noastra, in taina universului. Fa dragoste pentru a avea copii. Ce proclama biserica crestina ? Omul trebuie sa fie infranat inclusiv in relatia dintre parteneri ! De ce ?! Pentru ca biserica construita pe ascetism si infranare vede in relatiile sexuale o patima.
Religia crestina se opune pecetei vietii : relatiile sexuale si perpetuarii speciilor. Aici nu vorbim de perversiuni sexuale sau de relatii sexuale cu cat mai multi indivizi ! Pentru a legitima ascetismul si ura lor impotriva relatiilor sexuale si a perpetuarii speciilor biserica amesteca aceste lucruri normale cu perversiunile sexuale sau desfranarile sau onania ! Liderii crestini “uita” ca si ei s-au nascut in cadrul unei familii in care parintii in nici un caz nu era asceti si au gustat din tainele dragostei.
Cert este ca daca ne-am lua dupa canoanele “sfinte” ale bisericii rasa umana ar disparea ! Bigotii religiosi crestini uita pana si indemnul lui Dumnezeu : “ cresteti, inmultiti-va si stapaniti pamantul ! “ Noi nu vrem o natiune de asceti, bigoti care sa nu aiba copiisau sa nu guste din tainele dragostei, care sa nu se bucure de sotul sau sotia lor. Asadar hedonismul pana la un anumit punct are dreptate deoarece el detine pecetea vietii.
Trebuie spus ca religia antica greco-romana practica purificarea prin ablatiune sau spalarea intr-un rau curgator dupa impreunarea sexuala. Despre relatiile perverse filozofii si hierofantii le infiereau deoarece ele nu aveau ca scop procrearea ci erau axate pe perpetuarea patimilor anormale ! Este in natura noastra sa facem dragoste ! Sa iubim ! Sa pecetluim relatia cu partenerul sau partenera si prin relatii intime.
De ce biserica crestina opreste acest lucru ? De ce batranii ei conducatori uita ca si ei s-au bucurat in tinerete de tainele dragostei ? Este normal sa faci dragoste. Este normal sa ai copii . Uitati-va la canoanele bisericii ! Cu cata ura infiereaza dragostea. De ce ? Vor o natiune de timorati, fricosi, asceti si autoflagelati . Sa rupem lanturile intolerantei si
bigotismului, al pecetei urii si fricii, al asa zisului ascetism al bisericii. Ne-am nascut liberi, inclusiv sa facem dragoste . Sa ramanem asa. Lasa placerea sa domine in relatia dintre parteneri. Este perfect uman. Scopul : procrearea ! Intarirea relatiilor tale de cuplu. Fii hedonist in relatia de cuplu si ascet in alte lucruri ! Sau cu alti parteneri ! Omul este frumos cand face dragoste. Ce energie divina coboara asupra lui.Cata tandrete, inclestare si lupta. Faceti copii. Ei sunt lumina voastra. Dar despre hedonism vom mai vorbi…