marți, 14 decembrie 2010

caietul hierofantului 1 - atacul crestin

Atacul creştin

Sunt păgân şi sunt mândru de acest fapt. Dar ei nu te vor lăsa până nu te vor transforma. Îţi vor spăla creierii, te vor face să huleşti zeii şi să-l adori pe cel mort. Ei nu te vor lăsa până ce sfiinţi lor care au distrus minunata lume antică nu îi vei venera plângând la picioarele osemintelor lor. Nu vei fi liber. Vei fi robul lor. Orice preot te va face să plângi până în străfundul sufletului tău cerând milă, pocăinţă şi “iertare”. Crima ta : eşti păgân, erai păgân, te-ai închinat celor Preaînalţi. Ai adorat-o pe Demetra, ai ars tămâie zeilor şi ai proslăvit-o pe Hera ! Crima ta : l-ai atacat pe Chiril al Alexandriei care a omorât-o pe filosoafa Hypatia, te-ai închinat frumosului şi zeilor. Ai invocat Bonus Genius şi ai primit pacea zeilor în suflet. Ai visat zeii şi ai scris despre ei. Crima ta : ai atacat mizeria din creştinism şi i-ai învăţat pe oameni să fie liberi ! Dar hai să vedem atacul creştin…
1. Aşa-zisa spovedanie
Ei te vor face prin acest procedeu umilitor să le spui tot despre păcatele tale. Ei nu recunosc purificările din religia antică şi vor să le spui cele mai tainice lucruri : patimi ! Au ridicat la rang de patimă iubirea de adevăr şi critica raţională a preoţilor păcătoşi, a sfinţilor care au omorât păgâni sau au distrus temple antice şi toata mulţimea creştină care crede orbeşte ce li se spune de către mai marii lor. Dacă spui ceva la spovedanie te vor prinde ca într-un cleşte. Te vor înfricoşa cu iadul, cu focul veşnic şi cu ymoala care nu se topeşte. Sunt răi, sunt foarte răi. Te vor înlănţui cu canoane umilitoare care îţi vor măcina conştiinţa. Ce am făcut, vei spune ? Cum am putut să-i critic ? O să ard în iad. Asta vor ! Să nu fi liber şi să te chinuie. Dacă vei spune păcatele trupului îţi vor chinui viaţa. Vor inventa canoane, rugăciuni de exorcizare, slujbe, pelerinaje şi altele. Vei deveni legumă, docil căţel în mâna lor. Orice păcat spus va fi o săgeată în inima ta. Da, cred în zei, da, am păcate, dar zeii mi le-au curăţat.
2. Canoanele
Omul este liber, nu sclav al niciunei forţe. El nu trebuie să se închine cerului sau aşa zisului creator pentru că şi-ar transforma libertatea în umilinţă, veselia în întristare şi gândirea liberă în încleştare. Preoţii creştini te vor face să te simţi mic. Iţi vor ataca mândria, îţi va frânge credinţa în zei şi orgoliul. Tu omule eşti nimic, îţi vor spune. Trebuie doar să plângi, să-ţi rupi părul din cap şi să te rogi cu lacrimi de sânge unui dumnezeu groaznic care nu face nimic pentru oameni şi care se bucură de tânguierile acestora. El este stăpanul, iar noi suntem căţeluşii lui. Pe cel care nu îl ascultă la gheena cu foc cu el. Acesta este dumnezeu ?! Acesta este un tiran. O erinie ! Aşadar preotul :
- te va face să plângi
- te va face să te simţi ultimul om
- îţi va frânge libertatea
- îţi va frânge mândria
Şi îţi va da un canon !
Care :
- să-ţi arzi cărţile necreştine
- să citeşti “cuvântul” lui dumnezeu
- să te rogi “sfinţilor”
- să huleşti zeii
- să citeşti doar cărţi creştine.
Scopul :
Spălarea creierului – oiţă creştină ascultătoare.
3. Ameninţarea cu iadul
Un creştin, preot fiind, când vorbeşte cu un necreştin are tendinţa de a-l ameninţa cu iadul veşnic. El ştie că oricărui om îi este frică de foc. Ba mai inventează şi viermele care nu moare niciodată şi care îl roade de viu. Pentru înfrumuseţare şi sperietura celor slabi de înger a populat iadul cu draci care te bagă în cazanul cu zmoală ! Sulf, trupuri carbonizate, plânsete şi vaiete. Scop : înfricoşarea celor care nu cred în dumnezeu. Încreştinarea prin tortură psihică a oamenilor. Cea mai groaznică armă de tortură psihică inventată de om şi pusă pe seama divinitaţii este iadul veşnic. Îngerii care au inventat şi ei acest loc de torturănu pot fi buni, ci doar răi. Ei se hrănesc cu spaimele noastre, cu fricile noastre şi cu ignoranţa noastră. Ei închid adevărul şi îl lasă pe om să urle de frică. Dar în religia antică nu este aşa :
- Demetra îi dezvăluie omului soarta sa după moarte în celebrele Mistere din Eleusis
- În Tartar doar cei răi sunt chinuiţi, celelalte suflete trăiesc acolo
Creştinii vor trupuri calcinate ale păgânilor. Se hrănesc ca vampirii cu suferinţa oamenilor. Până şi sectele lor se hrănesc cu suferinţa oamenilor. Iadul este lanţul psihic care îl leagă pe om de creştinism. Dacă n-ar fi iad, n-ar exista nici un creştin. Ce bucurie pe dumnezeu să audă strigătele jalnice ale mulţimii. Ce tiran !
4. Transformarea zeilor în diavoli
În esenţă omului îi este frică de rău, de spirite rele, de vrăjitoare şi de karma rea. Ce mijloc de tortură mai perfectau inventat creştinii decât în a-i transforma pe zei în diavoli. La început n-au avut curaj să-i numească aşa pentru că ar fi încălcat legea veche şi ar fi fost daţi la lei. Le distrugeau doar statuile. Apoi orice creştin a învăţat că toţi zeii sunt diavoli. Ce lovitură de maestru. Ce tortură psihică. Ei au creştinat prin sabie : omorând preoţii antici şi distrugând templele. Ei au creştinat prin tortură psihică : au declarat că toţi zeii antici sunt diavoli ! Neînţelegând divinităţile antice şi neavând duhul zeilor asupra lor care să-i înveţe căile sacre le-au denigrat neîncetat. Întrebare : Ce vină a avut Demetra că a instituit Misterele din Eleusis şi i-a dat omului iniţiat în tainele ei darul de a nu fi înfricoşat de moarte ? Creştinii i-au îndemnat pe barbarii lui Alaric să distrugă sanctuarul din Eleusis ! Atacul împotriva zeilor nu s-a oprit aici :
a) Afrodita
Zeiţa Afrodita a fost denigrată de creştinipe motiv că ar fi încuviinţat orgii în templele sale. Absolut fals !
b) Asclepios
Zeul medicinii a fost denigrat că vindecă cu ajutorul magiei şi a dracilorşi că în interiorul templelor sale sunt şerpi vii. Pentru a li se extrage veninul folosit la poţiuni medicale.
c) Dyonisos
A fost acuzat că este iniţiatorul orgiilor bahice
d) Zeii şi zeiţele
Că se culcă cu oamenii uitând scopul acestui fapt : crearea eroilor care să-i scape pe oameni de rele.
5. Amestecul religiilor
Pentru a-i converti pe adoratorii zeilor, creştinii au amestecat voit religii necreştine rele cu cele necreştine bune corupându-le pe toate ! Ei l-au identificat pe Zeus Cu Baal, Moloch care practicau sacrificii umane. Totul este un fals grosolan. Macrobius vorbeşte în Saturnalia cum Zeus i-a luat apărarea unui sclav pedepsit pe nedrept în arenă. De unde sacrificii umane la Zeus ?! Alteori se acuză zeiică practicau vrăji, dar acest fapt este inexact sau făcut pentru a ajuta oamenii. Afrodita a transformat o statuie în fată. Ele aveau un rol benefic sau educativ. Parcă dumnezeu nu masacra “educativ” populaţii întregi !